tisdag 11 december 2012

Bikini efter personlighet


Föreställ dig din perfekta semester i din drömbikini tillsammans med en stråhatt och solbrillor. Tänk dig sanden mellan tårna och de varma nätterna... Detta kan såklart bli verkligheten och då är det dags att tänka på en sexig bikini som får hänga med till paradiset.Bästa tipsen för den perfekta Bikinimodellen.

Ta kontrollen över formerna genom att välja den bikini eller baddräktsmodell som passar din kropp bäst!
Säsongen är här och jakten på det perfekta badplagget har börjat. Vi hjälper dig i vår bikiniguide om hur du framhäver delar av din kropp och trollar bort andra.

Du vill trolla bort magen och se lite smalare ut:
Hipstertrosa och hög midja är ett bra trick om man vill förminska nedre delen av kroppen. Veckande detaljer är slimmande. Mörka färger förminskar. Baddräkt döljer magen.

Du vill lyfta fram bysten och markera höfterna:
Pushup och bygel bikini hjälper lite på traven. Volanger förstorar och ger form. Stormönstrat förstorar. Tvärrandigt breddar, bra om du vill skapa kurvor.

Du vill framhäva delar av din kropp, trolla bort andra:
Genom att missmatcha över- och underdelar kan man använda mönstrat för att förstora och enfärgat för att förminska. Hos oss finns ett stort utbud att missmatchade Bikinis. Låg trosa framhäver den smala midjan. Halterneck och Bandeaubikini ger snygg urringning.

Led blicken till de delar du vill framhäva, satsa på fina detaljer som exempel ett bälte.

Om du vill ha mer tips på hur du hittar den perfekta bikinin ta en titt i vår Storleksguide

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar