torsdag 6 december 2012

Maaji Bikini: Inte en vanlig Bikini

Maaji Bikini: Inte en vanlig Bikini

Det är är vår historia om vårt mest sålda varumärke på BikinisOnline
Varje år när semestertider kommer och vi börjar söka efter en Speciell Bikini som sticker ut på stranden, kommer vi snabbt till insikt om att badkläderna hänger kvar från förra säsongen eller är tillbaka igen men i en annan färg. För dem som är trötta på färglösa och fantasilösa badkläder och som funderar på att lägga lite kraft till höjdpunkten av sin solsemester, är det Colombianska och Sports Illustrated-godkända märket Maaji en frisk fläkt av inspiration. 

Alla modeller från Maaji innefattar ljusa, unika, lapptäcke-liknande mönster som inte kan hittas någon annanstans. En av de många funktioner som skiljer Maaji badkläder från andra varumärken är att Maaji inte är specialiserade på bara en typ av Baddräkt eller Bikini, Maaji har en enorm mängd olika stilar som inkluderar bikini, Monokinis och Tankinis
Varje modell har både praktiska detaljer som klarar av en tuff match beachvolley och visa som har mer känsliga detaljer som enaxlade och Bandeau som är perfekt för just sola eller gå på stranden i, oavsett om den är funktionell eller "prålig" har varje Maaji bikini en antydan av sexighet. 
En annan unik egenskap hos Maaji badkläder är att varumärket inte säljer samma färg år efter år: Varje år görs en ny badkollektion med sitt eget tema och med ny inspiration av färger, snitt och mönster. Till exempel hade Maaji 2011 ett Amazonas tema, så baddräkterna visade olika toner av grönt som basfärg med ljusa detaljer av orange, röd och guld för accent detaljer.
Årets kollektion från Maaji har ett ocean tema och är inspirerad av sjöjungfrur, så färgerna för säsongens badkläder innefattar havet, skum, grönt, blå toner, och lavendel. Stilarna för tankarna till vintage. 

Eftersom Maaji är från Sydamerika, där småBikinis är normen, är deras badkläder små i storleken, vi rekommenderar därför att alltid välja en storlek större än normalt. Förmodligen den största fördelen med Maaji baddräkter, förutom de fantastiska mönstren, är det faktum att alla Maaji s badkläder är helt vändbara, så ni får två bikinis i en!
Prismässigt ligger Maajis soriment mellan 899 till 1200 kr, men eftersom varje bikini är helt vändbart så är priset på en bikini faktiskt billig då du på köpet får två.

Testa Maajioch njut av din semester!Inga kommentarer:

Skicka en kommentar