torsdag 6 december 2012

Scrunch-butt bikinis för alla former

Under de senaste åren har Schrunch-butt bikinis fortsatt att format vara bakdelar på stränder och semesterorter vid poolen, så även i Sverige!

För endast tre eller fyra år sedan fanns det nästan inget varumärke som erbjöd denna figurvänliga underdel, men nu ser vi fler konservativa varumärken erbjuda sin egen variation av just Schrunch-butt bikinin.

Badtrender världen över har bidragit till att utbudet främst har ökat på platser som Brasilien och Frankrike, länder som är kända för att inte vara så blygsamma.

Schrunch-butt bikinis erbjuds hos oss på bikinisonline i alla former och storlekar. Med en växande popularitet av mindre underdelar såsom latintrosor erbjuds underdelar från designers som Maaji,LadyLux och Garotas

Anledningen till deras popularitet varierar men en sak är säker, att beroende på hur mycket man vill att trosan skall täcka, kan scrunchbutt bikinin faktiskt lägga form till bakdelen, vilket lyfter och ger effekten av att vara fylligare och rundare, vilket för många av oss är en ego boost!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar